divendres, 16 de novembre del 2012

Entrar en joc


Si vols millorar la nota final de cada avaluació i ampliar el teu vocabulari, els professors de valencià, et proposem un joc. Si desitges participar-hi, segueix les següents instruccions:

Cada setmana cal que passes pel departament de valencià (situat a la planta baixa), i anotes el refrany que es troba enganxat a la finestreta de la porta.

Seguidament, pensa quin és el significat d’aquest refrany i explica’l amb les teues paraules. Si desconeixes el significat, pots consultar la xarxa.

Els treballs de Víctor Pàmies:
(...)
A més, has de proposar un refrany cada setmana i anotar-lo al full que has d’entregar al final de l’avaluació.
D’altra banda, amb la finalitat de facilitar-te la feina, la primera setmana de cada mes, el significat del refrany el podràs trobar en codi QR (Ací una proposta amb aquests codis del projecte espurn@). Aquest codi estarà enganxat en un dels espais comuns i visibles de la planta baixa. Simplement has de fotografiar-lo amb el mòbil i, si estàs en una zona Wi-Fi i disposes d’una aplicació de lectura d’aquests codis com araAT¬T Code Scanner per a Android, o algun altre, el mòbil llegirà la imatge i la transformarà en el significat de la frase feta.
Seguint aquestes instruccions pots aconseguir que la teua nota final s’incremente amb un punt. No deixes passar l’oportunitat, anima’t i juga.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada